Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Paradigit Systemen

Paradigit Tips

Paradigit systemen

Desktop Dagen

Goed – Beter – Best

Paradigit Home & Office en Gaming computers worden met zorg gebouwd met de beste onderdelen. Binnen onze Home & Office lijn en onze Gaming lijn hebben we verschillende segmenten. Hieronder lichten wij uit elk segment de huidige topmodellen uit. Op deze manier kunt u voor uzelf bekijken welke desktop geschikt is en past bij uw gebruik.

Paradigit Home & Office


Paradigit Home & Office Ryzen 5 5600 G
De Paradigit Home & Office Ryzen 5 5600 G is een goede basis dekstops voor iedereen die graag meerdere programma’s tegelijkertijd wil uitvoeren zonder belemmeringen. Dit systeem is dankzij de combinatie van de AMD Ryzen 5 processor en het 8 GB werkgeheugen geschikt om uw favoriete media te streamen en ondertussen te werken in programma’s als Word en Excel.


Paradigit Home & Office Ultimate i7 12700
De Paradigit Home & Office Ultimate i7 12700 is een krachtige Home & Office computer die geschikt is voor zwaardere taken. Op deze desktop kunt u eindeloos multitasken dankzij de krachtige Intel Core i7 processor in combinatie met het 16 GB werkgeheugen en het opslaggeheugen van 1TB SSD. Daarnaast is het systeem ook geschikt voor zwaardere grafische taken zoals foto- en videobewerking, 4K video’s en games op medium of high settings.

 

Paradigit Workstation i9 12900
De Paradigit Workstation i9 12900 is een echte krachtpatser met maximale prestaties in een duurzaam en solide design. Deze Workstation is ontworpen om meerdere zware taken tegelijk uit te kunnen voeren. Dit dankzij de krachtige i9 processor van de 12de generatie en het 32 GB werkgeheugen.
Verwisselbare stoffilters en geluiddempende materialen garanderen een langdurige stille werking, waardoor u in alle rust kunt werken.

Paradigit Gaming

Paradigit Gaming 30th Anniversary Edition
Speciaal voor ons 30-jarig jubileum bouwden we deze gaming desktop.
Deze computer is geschikt om de nieuwste games op de hoge settings te spelen. Dankzij de Ryzen 5 5600X processor heeft deze PC een krachtige processor. Dit is voelbaar tijdens het spelen van games: in combinatie met de NVIDIA GeForce RTX3060ti spatten de graphics van het scherm en lopen ontzettend soepel!


Paradigit Gaming R5 5600X
Met de Paradigit Gaming R5 5600 speelt u de nieuwste games op hoge instellingen. De combinatie van de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart, 16 GB werkgeheugen en de krachtige AMD Ryzen 5 processor maakt dat je met deze desktop eindeloos kunt gamen. Daarnaast wordt deze desktop geleverd met het Windows 11 besturingssysteem. Windows 11 zorgt ervoor dat games nog beter tot hun recht komen dankzij levensechte graphics, hoge framesnelheden, snellere laadtijden en Auto HDR, waardoor kleuren verbeteren.

Paradigit Battlebox Ultimate 12900k 3090
De Paradigit Battlebox Ultimate 12900k3090 is een echte gaming krachtpatser. De Gaming Ultimate is geschikt om de nieuwste games op de hoge settings te spelen. De combinatie van de twaalfde generatie Intel Core 9 processor, het 32 GB werkgeheugen en de NVIDIA RTX 3090 videokaart zorgt voor krachtige prestaties, waarmee u elke game kunt spelen en tegelijkertijd makkelijk kunt streamen. Ook deze computer wordt geleverd met Windows 11.

 

Waar u uw computer ook voor gaat gebruiken, bij Paradigit vindt u altijd een desktop die voldoet aan uw wensen.

14-10-2022