Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Wifi 6 voor uw bedrijf of thuiskantoor

Netgear
paradigit
Wifi 6

Wifi 6 voor uw bedrijf of thuiskantoor


Werkt u op kantoor of thuis en bent u klaar met de slechte Wifiverbinding? Maak dan kennis met de toekomst van Wifi. Met de acces points van NETGEAR kunt u uw netwerk verbeteren. Dankzij Wifi 6 en de access points die Wifi 6 ondersteunen, krijgt u de ultieme snelheden en efficiëntie voor een sterk en stabiel netwerk.

Wat is Wifi 6?


Om het beste netwerk te creëren voor uw kantoor is het van belang om te weten wat Wifi 6 nou precies is. Wifi 6 (802.11ax) is de nieuwste Wifi standaard die in 2019 werd gelanceerd en bevat een aantal technische verbeteringen. De nieuwe Wifi versie zorgt ervoor dat draadloze netwerken sneller zijn en heeft een grotere capaciteit dan zijn voorganger, Wifi 5 (802.11ac). Dat wil zeggen dat wanneer u meerdere apparaten tegelijk aansluit, u geen snelheid verliest. Wilt u meer lezen over de werking van Wifi 6? Lees het hier!

De voordelen van Wifi 6


Wifi 6 is geoptimaliseerd voor hogere snelheden en een betere dekking, zelfs in ruimtes of plekken met enorm veel verbonden apparaten.

Deze optimalisatie is zeer geschikt voor uw thuiskantoor. Werkt u bijvoorbeeld thuis en moet u de Wifi delen met de rest van het gezin? Dan kunt u dankzij Wifi 6 gelijktijdig videobellen, streamen of downloaden. Wilt u uw thuiswerkplek nog verder upgraden? Dan kunt u een accesspoint toewijzen aan thuiswerken, voor aparte toegang tot Wifi.

Ook voor bedrijven is Wifi 6 een uitkomst. Zo zorgt Wifi 6 voor een toename van 40% van de gegevensdoorvoer en is er 4x meer capaciteit. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat online vergaderen nóg sneller gaat.

Hieronder nog een aantal voordelen van Wifi 6 op een rij:

  • Wifi 6 zorgt voor tot 50% meer dekking, zo heeft u geen plekken meer zonder bereik.
  • Wifi 6 is tot 70% sneller op de frequentiebanden.
  • De apparaatcapaciteit is enorm verbeterd. Meer gelijktijdige gebruikers met een hoge Wifi-kwaliteit.
  • Een Wifi 6 netwerk is veiliger.
  • Langere batterijduur voor uw apparaten die aangesloten zijn op Wifi 6.

Wilt u het netwerk op uw (thuis)kantoor verbeteren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de access points van NETGEAR. Een acces point biedt de mogelijkheid voor thuis- winkels en kantoren om hoogwaardige Wifi-toegang te bieden, met een netwerk dat geïsoleerd is van het originele (thuis)netwerk. Bekijk hier alle NETGEAR access points die Wifi 6 ondersteunen.


NETGEAR Insight-app

NETGEAR Insight is een revolutionaire nieuwe manier om uw netwerk van NETGEAR access points, Mesh Wifi Systemen en switches direct te detecteren, instellen en continu te bewaken en beheren. Ontdek de plug & play-installatie en beheer van bedrijfsnetwerken vanuit een gebruiksvriendelijke mobiele app of cloud-portal.

Met de NETGEAR Insight-portal heeft u connectiviteit en beheer van netwerken en locaties vanuit uw desktop interface. Zo detecteert en configureert u alles in de cloud, zonder dat u een extra cloudcontroller, apparaat, Network Manager of pc/server nodig heeft.