Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Laptop accu vervangen


Is de accu van uw laptop kapot of loopt uw accu snel leeg? Dat is, in de meeste gevallen, niet vreemd. Een gemiddelde accu gaat zo'n vier jaar mee. Bij Paradigit kunt u uw laptop accu laten vervangen door een originele accu of door een goedkoper alternatief. Voor 55 euro bouwen onze specialisten de accu voor u in. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring, dus bij Paradigit bent u aan het juiste adres! Volg een van de onderstaande stappen om uw accu te vervangen.

Laptop gekocht bij Paradigit

Accu vervangen in 5 stappen:


  1. Vul online het reparatieformulier in om en kies voor de optie “Laptop accu vervangen”
  2. Wij controleren uw aanvraag en geven u een prijsopgave voor de vervanging.
  3. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave stuurt u het product op. U ontvangt van ons een DHL verzendlabel of DHL QR-code. Stuur uw laptop op bij voorkeur in de originele doos of andere stevige verpakking.
  4. Na ontvangst van de laptop controleren we uw aanvraag, bestellen bij de leverancier de juiste accu, monteren de nieuwe accu en controleren de werking.
  5. U ontvangt uw laptop weer thuis. We rekenen hiervoor een doorlooptijd tussen de 3 en 6 werkdagen.
Ga naar het reparatieformulier

Niet gekocht bij Paradigit

Makkelijk uw accu laten vervangen:


  1. Om een prijsopgave aan te vragen, klikt u op het contact-icoon rechtsonder op de pagina.
  2. U krijgt enkele vragen over uw apparaat zoals het merk, type en het serienummer. Wij verzoeken u deze vragen te beantwoorden.
  3. U ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave. In de prijsopgave vindt u vervolgens een prijs voor een A-merk accu en daarnaast de prijs voor een goedkoper alternatief.
  4. Bent u akkoord met de prijsopgave? Dan kunt u ervoor kiezen om uw laptop te versturen. U ontvangt hiervoor een instructie en verzendlabel.