Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Black Friday computer met hoge korting

Black Friday. Nederland is sinds een aantal jaren helemaal ingespeeld op het uit Amerika overgewaaide fenomeen. Meerdere retailers doen mee met enorme kortingsacties op verschillende producten, die kunnen oplopen tot wel 60%. Tijdens Black Friday zijn er veel aanbiedingen op desktops bij Paradigit, dus bent u al langer van plan om een nieuwe desktop te scoren? Bij Paradigit bent u aan het juiste adres!

Black Friday desktop deals

Desktops zijn er in verschillende soorten en maten. Bent u bijvoorbeeld een fanatieke gamer, bewerkt u graag foto's of bent u juist degene die een desktop alleen gebruikt voor zakelijke doeleinden? Waar u uw desktop ook voor gebruikt, iedereen kan wel een fijne computer gebruiken. Black Friday is uw kans om uw oude desktop te vervangen of eindelijk de computer te kopen die u altijd al wilde. Een goed moment voor een nieuwe pc! U vindt bij ons korting op desktops van ons eigen merk, maar ook op desktops van Lenovo, HP, MSI en ASUS. Kijk op onze Black Friday actiepagina voor nog meer deals!

Black Friday Game PC

Een gaming desktop heeft krachtige specificaties, die ervoor zorgen dat je met krachtige componenten de nieuwste games kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan een krachtige videokaart, veel werkgeheugen, voldoende opslagcapaciteit en een sterke processor. Tijdens bij Black Friday bij Paradigit kunt u terecht voor de beste deals op gaming PC's. Daarnaast bieden wij een hoge korting op computers die onze specialisten voor u bouwen, door het aanbieden van gratis assemblagekosten! Stel uw ideale game pc samen met korting en wij zetten hem gratis voor u in elkaar.

Zakelijke desktop Black Friday 2023

Hoewel een zakelijke desktop niet zo snel of grafisch schitterend hoeft te zijn als een gaming computer, is het wel belangrijk dat deze veel dingen tegelijk kan verwerken. Mail, Word, Excel en internet moeten minimaal naast elkaar kunnen functioneren. Daarbij is het fijn als een zakelijke desktop voldoende aansluitmogelijkheden heeft, zodat u gemakkelijk meerdere monitoren en andere randapparatuur aan kunt sluiten. Tijdens Black Friday profiteert u bij Paradigit uiteraard ook op zakelijke desktops en andere producten. Dus kijk snel op onze Black Friday actiepagina.

Wat is het verschil tussen Black friday en Cyber Monday?

De Black Friday week begint op vrijdag 17 november en duurt tot en met Cyber Monday op 27 november 2023. Black Friday zelf valt op de dag ná Thanksgiving, op vrijdag 24 november 2023. Cyber Monday is een reactie van online winkels op Black Friday en is de start van het shopping seizoen voor de kerstinkopen. Het is het geschikte moment om decemberaankopen te doen, want de kortingen lopen hoog op en december is misschien wel de duurste maand van het jaar. Tijdens Black Friday en Cyber Monday koopt u onder andere desktops en andere producten met gigantische kortingen bij Paradigit. Maar die hoeven natuurlijk niet onder de kerstboom te liggen, u gebruikt een gloednieuwe desktop net zo goed voor uzelf.

Wat zijn echte Black Friday deals?

Tijdens Black Friday zijn er heel veel webshops en winkels die deelnemen aan dit jaarlijkse fenomeen. Het is daarom soms ook lastig als consument om de echte deals eruit te pikken. Bij Paradigit werken wij met ons team aan goede en eerlijke aanbiedingen op ons assortiment. Kijk voor het volledige aanbod in onze folder of op de Black Friday actie pagina.

Black Friday laptop

Kiest u liever toch voor een laptop dan voor een desktop? Ook dan zit u bij Paradigit goed tijdens Black Friday. Bekijk alle laptop aanbiedingen op onze Black Friday laptop pagina.