Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Back to School

De zomervakantie zit er weer (bijna) op. Tijd om de schoolspullen uit de kast te halen en klaar te maken voor een nieuw schooljaar. Of je nu op de basisschool, middelbare school of universiteit zit: met de juiste materialen ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Ga je dit jaar een nieuwe opleiding volgen en heb je daarvoor een nieuwe laptop nodig? Bij Paradigit hebben wij een groot aanbod Back to School laptops, waardoor er altijd een laptop is die voldoet aan jouw wensen.

Welke laptop heb je nodig voor Back to School?

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop voor je opleiding om het nieuwe schooljaar mee te kunnen beginnen? Bij Paradigit vind je een groot aanbod aan laptops en andere back to school aanbiedingen waar jij dit jaar mee vooruit kunt. Denk bijvoorbeeld aan andere benodigdheden zoals accessoires, zoals een muis, toetsenbord of monitor. Welke laptop je nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van het gebruik en de opleiding die je gaat volgen. Daarom hebben wij laptops uit verschillende segmenten, denk hierbij aan basis, allround en krachtige laptops. Zo is er altijd een laptop die bij jouw gebruik past.

Wat zijn de beste Back to School acties en aanbiedingen?

Elk jaar selecteren wij met ons team de beste acties voor het nieuwe back to school seizoen. Denk hierbij niet alleen aan de beste laptopdeals, maar ook aan andere benodigdheden, zoals monitoren, muizen, toetsenborden, sleeves, rugzakken en meer.

Back to School 2023

Wat heb je nodig voor Back to School spullen?

Na de zomer is het altijd weer even wennen om terug de schoolbanken in te gaan en kun je altijd wel wat nieuwe schoolspullen gebruiken. Heb je al een goede laptop? Kijk dan eens naar accessoires, zoals een muis, toetsenbord of laptopsleeve. Of misschien is je oude laptoptas wel aan vervanging toe. Bekijk alle laptoptassen.

Back to School korting

Paradigit biedt een breed aanbod aan Back to School korting. Tijdens het Back to School seizoen proberen wij de beste deals te selecteren, waardoor jij fris met het nieuwe schooljaar kunt starten!

Profiteer van Back to School Deals

Wil jij profiteren van de beste Back to School deals? Hou deze pagina goed in de gaten en check onze folder zodra die verschijnt. Hierin zie je de allereerste deals met de beste schoolspullen voor het nieuwe Back to School seizoen van 2023!