Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Meld u aan voor de nieuwsbrief!
Black Friday iPads met hoge korting

Black Friday. Nederland is sinds een aantal jaren helemaal ingespeeld op het uit Amerika overgewaaide fenomeen. Meerdere retailers doen mee met enorme kortingsacties op verschillende producten, die kunnen oplopen tot wel 60%. Tijdens Black Friday zijn er veel aanbiedingen bij Paradigit, dus bent u al langer van plan om een nieuwe tablet of laptop te scoren? Bij Paradigit bent u aan het juiste adres!

Apple iPad aanbieding

Tijdens Black Friday vindt u bij Paradigit de beste deals op verschillende merken. Of hier ook aanbiedingen voor Apple iPads of andere tablets bij zitten? Wie zal het zeggen. Houd onze site goed in de gaten, en wellicht scoort u een mooie Apple aanbieding tijdens Black Friday! Daarnaast bieden wij niet alleen de beste laptop en tablet deals, maar ook mooie aanbiedingen op producten als desktops, monitoren, accessoires en meer! Kijk voor het volledige aanbod in onze folder of op de Black Friday actie pagina.

Black Friday 2023

De Black Friday week begint op vrijdag 17 november en duurt tot en met Cyber Monday op 27 november 2023. Black Friday zelf valt op de dag ná Thanksgiving, op vrijdag 24 november 2023. Het is het geschikte moment om decemberaankopen te doen, want de kortingen lopen hoog op en december is misschien wel de duurste maand van het jaar. Tijdens Black Friday koopt u onder andere Apple iPads en andere producten met gigantische kortingen bij Paradigit. Maar die hoeven natuurlijk niet onder de kerstboom te liggen, u gebruikt een gloednieuwe aankoop net zo goed voor uzelf.

Black friday iPad deals

We worden steeds mobieler, dat merken we aan alles. We gebruiken minder vaak desktops en zijn vaker op zoek naar draagbare tablets voor onderweg. Apple iPads zitten qua omvang tussen een mobiele telefoon en computer in. Het heeft het gemak van een groot Retina-beeldscherm waardoor u uw pc niet hoeft te missen, maar zorgt ook voor het ultieme gebruikersgemak die u herkent van uw smartphone.

Hoe duur is een goede Apple iPad?

Een Apple iPad heeft gigantisch veel functionaliteiten. Zo maak deze schitterende foto’s met twee of drie geweldige camera’s. Schiet selfies voor op social media accounts met de frontcamera, of fotografeer herfstbladeren in de mooiste kleuren met de backcamera. Bewerk ze met de professionele Apple programma’s zodat u altijd terug kunt kijken op mooie herinneringen. Bent u op zoek naar een Apple iPad, dan kunt u een goede Apple iPad aanschaffen vanaf zo'n €439 euro.

Wat is de goedkoopste Apple iPad?

De goedkoopste Apple iPad versie die op dit moment bij Paradigit te koop is begint vanaf een bedrag van €439 euro. Kiest u liever voor een andere Apple iPad? Bekijk dan ons gehele iPad assortiment.

iPad Pro of Air kopen tijdens Black Friday?

Paradigit heeft enorme kortingen en goede deals tijdens Black Friday. Of hier ook aanbiedingen voor Apple iPads of andere modellen tablets bij zitten? Wie zal het zeggen. Houd onze site goed in de gaten, en wellicht scoor je een mooie aanbieding tijdens Black Friday!

iPad actie, iPad kopen met korting?

Bent u op zoek naar andere iPad acties voor een lage prijs? Neem dan eens een kijkje in onze outlet en bekijk of er een iPad is die voldoet aan uw wensen.

Wat zijn echte Black Friday deals?

Tijdens Black Friday zijn er heel veel webshops en winkels die deelnemen aan dit jaarlijkse fenomeen. Het is daarom soms ook lastig als consument om de echte deals eruit te pikken. Bij Paradigit werken wij met ons team aan goede en eerlijke aanbiedingen op ons assortiment. Kijk voor het volledige aanbod in onze folder of op de Black Friday actie pagina.