Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Zorgeloos genieten!

Paradigit Tips

Hoe werkt een Netgear Orbi Wifi 6 systeem?

Netgear
Paradigit
Wifi 6
Orbi

Is uw Wifi-netwerk traag of misschien wel verouderd? Dan heeft u met de Netgear Orbi Wifi 6-systemen een goede oplossing voor dit probleem. Tegenwoordig zijn er steeds meer apparaten in huis die gebruik maken van de Wifi. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Smart TV’s, tablets, gameconsoles, laptops, thermostaten en andere slimme apparaten. Uw standaard router heeft misschien wat moeite om al deze apparaten te voorzien van de juiste Wifi-snelheden. De Orbi Wifi 6 systemen van Netgear kunnen hier verandering in brengen. Benieuwd hoe? Wij leggen het u graag uit!

De Orbi systemen van Netgear zorgen voor een sterke en stabiele internetverbinding door uw hele huis. Met een ORBI systeem creëert u heel makkelijk een draadloos netwerk. Omdat de nieuwe Orbi Multiroom Wifi systemen beschikken over Wifi 6 technologie, zijn verbindingen nóg sneller. Meer weten over Wifi 6? Lees het hier.
Wat zijn de voordelen van een Netgear Orbi Wifi 6 systeem?

Apparaten: Op het Orbi Wifi 6-systeem kunt u maar liefst meer dan 100 apparaten aansluiten. Zo heeft u overal in huis snelle Wifi.

Streamen en snelheid: Het Orbi Wifi 6-systeem heeft een vier keer grotere capaciteit en kan tot twaalf streams tegelijk aan voor gelijktijdige sessies in hetzelfde huishouden. 

Bekroonde, ongeëvenaarde prestaties: Tri-band mesh-technologie zorgt voor de ultieme Wifi. Een derde afzonderlijke backhaul-verbinding tussen uw router en satellieten levert razendsnelle Wifi in alle hoeken van uw huis, ook op moeilijk te bereiken plaatsen. Zo heeft u zonder onderbrekingen verbinding op al uw apparaten.

Multi-gigabitsnelheden en Ethernet-poorten die direct gebruiksklaar zijn: De 2,5-Gbps Ethernet-poort ondersteunt multi-gigabitsnelheden die door providers worden aangeboden. U kunt ook twee gigabit-Ethernet-poorten (LAN en WAN) combineren voor multi-gigabitsnelheden. Alle extra satellieten zijn voorzien van extra Ethernet LAN-poorten.                                                                                                          

Netgear Armor :De Netgear Armor-technologie beschermt uw netwerk en privégegevens tegen online dreigingen, zowel thuis als onderweg.

Handig in gebruik dankzij de Orbi-app: Met de Orbi-app is instellen eenvoudig en heeft u binnen een paar minuten al betere Wifi. U kunt ook al uw aangesloten apparaten zien, de internetsnelheid testen, uw abonnementen op Netgear-diensten beheren en nog veel meer.Wat het verschil tussen Dual-band en Tri-band technologie?

In het huidige netwerklandschap zijn er twee soorten Wifi technologieën. Dual-band en Tri-band Wifi. Kort gezegd zendt Dual-band Wifi 2 signalen uit en Tri-band Wifi zendt 3 signalen uit.

Tri-Band werkt dus met 3 signalen, die signalen staan ook wel bekend als GHz signalen. De Tri-Band technologie van Netgear werkt met één 2.4 GHz signaal en twee 5 GHz signalen. Dit heeft als voordeel dat een systeem met drie banden / signalen veel meer capaciteit en ruimte kan bieden aan al uw apparaten in uw netwerk. Tri-band technologie zorgt er dus voor dat uw apparaten een extra signaal kunnen krijgen, waardoor data makkelijker wordt overgedragen. Hierdoor ontstaat er meer bandbreedte en dus een snellere verbinding.

Dus gebruikt u in huis  veel apparaten die een stabiele Wifi verbinding nodig hebben? Bekijk dan eens de Netgear Orbi Multiroom systemen met een Tri-band verbinding, zodat u het beste uit uw netwerk en apparaten kunt halen.

Bekijk alle Netgear Orbi systemen
3-2-2022