Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

De specialist, legt het uit!

Paradigit Tips

Netflix op uw tablet

tablets

Netflix is een dienst die afkomstig is uit Amerika en ook in Nederland beschikbaar is. De dienst biedt series en films aan, die u overal kunt bekijken op de momenten dat het u uitkomt. U kunt zo vaak en zoveel kijken als u wilt. U streamt de series en films direct via het internet en kunt ze bekijken op uw PS3, Wii, Xbox, computer, Mac, smartphone of tablet.

Account aanmaken 

Als u Netflix op uw tablet wilt gebruiken, dan heeft u uiteraard de app nodig. Deze download u uit de Play Store (Android) of App Store (Apple). Op het moment dat u de app opstart, krijgt u de mogelijkheid om in te loggen of een account aan te maken. De eerste maand is gratis, daarna kost het €7,99 per maand. U kunt het dus altijd proberen, al moet u dan niet vergeten om het tijdig op te zeggen mocht u het toch niet interessant genoeg vinden. Betalen kan op meerdere manieren, waarvan iDeal voor veel mensen waarschijnlijk de eenvoudigste methode is. Om er zeker van te zijn dat u degene bent die het heeft aangevraagd en gaat betalen op het moment dat het betaalde abonnement ingaat, wordt er 1 cent van uw rekening afgeschreven (afgeleide identificatie).

Streamen

Via Netflix streamt u de films en series naar uw tablet. Streamen houdt in dat een film meteen begint op het moment dat u deze kiest. U hoeft deze dus niet eerst te downloaden en dus ook niet te wachten. Netflix is verder zo slim dat het streamen bijna niet hapert. Het begint bij een redelijk lage beeldkwaliteit, waarna het in de eerste tientallen seconden steeds beter wordt. Hij schaalt op tot Full HD.

Niet alleen op de tablet 

Als u een Netflix abonnement afsluit, dan is het gebruik ervan niet beperkt tot één apparaat. Netflix is op veel apparaten beschikbaar. Naast tablets, laptops en smartphones ook op game consoles. Smart TV's van meerdere merken hebben de app inmiddels ook. Veel andere on-demand' diensten zijn vaak alleen maar beschikbaar op één enkel apparaat of een beperkte selectie apparaten. Het aanbod van die diensten is over het algemeen ook niet zo uitgebreid als dat van Netflix.

Meer weten? Lees ook: Voorkom RSI bij het gebruik van uw tablet

Bekijk alle tips Bekijk alle tablets