Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Ondersteun uw gezondheid met technologie

Smart Health

Veilig in de zon

gezondheid

We willen allemaal zo graag een lekker bruin kleurtje, maar in feite betekent een zongebruinde huid een beschadigde huid. Regelmatige beschadiging zorgt niet alleen voor het sneller verouderen van de huid, maar vergroot ook de kans op huidaandoeningen. In de zomer, wanneer we zo graag op een strandstoel aan een Italiaans meer of de Middellandse Zee liggen, is het risico extra hoog.      

Een beetje zon is trouwens helemaal niet erg. Integendeel; we halen vitamine D uit de zonnestralen. Het is echter de kunst om de balans te vinden tussen het voeden en het beschadigen van de huid.         

Hoe lang mag u nog in de zon?

 Natuurlijk: er is zonnebrandcrème. Maar wanneer dient u die aan te brengen? Een nieuwe gadget biedt daar duidelijkheid over: de UV armband van Netatmo. Luisterend naar de naam JUNE is dit niet alleen een handige uitvinding, maar ook nog eens een mooi sieraad. En dat is geen wonder als u bedenkt dat de ontwerpster haar inspiratie bij de grote Franse juweliers vond. De Netatmo JUNE is verkrijgbaar in Gold, Platinum en Gunmetal.

Deze UV armband meet uw blootstelling aan de zon en houdt hierbij rekening met het tijdstip, het seizoen, uw locatie (in Nederland is de straling bijvoorbeeld minder schadelijk dan op Ibiza), de weersverwachting en de UV index. De informatie die de Netatmo JUNE vergaart kunt u vervolgens raadplegen op uw smartphone of tablet, waar de app vervolgens een zonneadvies aan koppelt.

Waterdichte UV armband met Bluetooth

Dankzij de koppeling met uw mobiele device ziet u handige informatie over uw blootstelling aan de zon. Bijvoorbeeld op hoeveel procent van de toegestane hoeveelheid UV straling u zit. Dreigt u aan de 100% te komen, dan raadt de app u aan om zonnecrème te gebruiken, een zonnebril op te zetten en een hoed te dragen. Wilt u tussendoor even het water in, dan hoeft de Netatmo JUNE niet af. Deze UV armband is namelijk waterdicht

U ziet het: wij zijn bijzonder te spreken over de Netatmo JUNE. En reken maar dat u er ook tevreden over zal zijn, want van nu af aan bestaat er geen onduidelijkheid meer over wat gezond en wat ongezond zonnen is. Paradigit is er dan ook trots op dit nieuwe gadget tegen een aantrekkelijk bedrag aan te mogen bieden. Bestel hem op tijd voor uw vakantie!

Meer weten? Lees ook: Fit de zomer door: 5 tips

Bekijk alle tips Bekijk Netatmo JUNE