Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Een nieuw perspectief.

Minder ruis, rommel en chaos. We hebben de manier waarop een pc voor je en met je zou moeten werken opnieuw uitgedacht. Windows 11 geeft productiviteit nieuwe betekenis.

Alle Windows 11 laptops

Het leven is samen beter.

Windows 11 brengt je onmiddellijk in verbinding met de mensen om wie je geeft. Met Chat van Microsoft Teams kun je met iedereen (gratis) contact leggen, hoe je maar wil (bellen, chatten, berichten, video), rechtstreeks vanaf je bureaublad.

Wat je nodig hebt, waar en wanneer je het nodig hebt.

Krijg sneller eenvoudig toegang tot je favoriete nieuws, informatie en entertainment. Windows 11 heeft Widgets en de verbeterde browser Microsoft Edge: een perfecte combinatie voor prestaties en personalisatie.

Speeltijd. Altijd.

Speel de laatste games met niet van echt te onderscheiden graphics. Speel met spelers op de console. Speel met je favoriete accessoires. Als je op jouw manier wilt spelen, staat Windows 11 voor je klaar.

Innovatie voor ons allemaal.

Met de grootste keuze uit apparaten, qua stijlen, functies en modellen, kunnen wij en ons netwerk aan partners ervoor zorgen dat je iets vindt dat perfect bij je past met Windows 11. Bekijk hier alle Windows 11 laptops.

De manier om dingen gedaan te krijgen.

Met een Microsoft 365-abonnement krijg je beveiliging, opslag en premium apps, allemaal voor één lage prijs.


ONZE HARDLOPERS

[1] Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist, zie https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11-specifications. Chatten via sms is beschikbaar in bepaalde landen en wordt geleidelijk beschikbaar gemaakt voor andere regio's. Raadpleeg https://support.microsoft.com/nl-nl/office/meer-informatie-over-chatten-via-sms-812d9e88-4891-4fd2-aee1-1ad3f4e23cff voor meer details. Internettoegang is vereist, er kunnen kosten van de internetprovider in rekening worden gebracht.
[2] Er wordt een nog niet uitgebracht product weergegeven, dit kan nog gewijzigd worden.
[3] Je kunt met wie dan ook een 1:1-gesprek voeren en maximaal 24 uur gratis met elkaar praten. Voor een groepsgesprek (meer dan twee mensen) kun je met maximaal 100 deelnemers bijeenkomen en maximaal 60 minuten gratis bellen. Vanwege COVID-19 zien we tot nader bericht af van deze limieten, zodat je met maximaal 300 deelnemers kunt bijeenkomen en maximaal 24 uur gratis kunt praten.