Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Persbericht

Eindhoven, 26 januari 2021

Paradigit gaat per 1 maart 2021 volledig online

Paradigit heeft besloten per 1 maart te stoppen met haar winkelactiviteiten. De vestigingen Eindhoven, Utrecht, Maastricht en Groningen zullen hun deuren per 1 maart definitief sluiten. De aanhoudende verschuiving van offline winkelaankopen naar online aankopen, gecombineerd met het mogelijk trage herstel na het opheffen van de huidige Coronamaatregelen, heeft de directie doen besluiten haar volledige focus op de online activiteiten in te zetten. Met deze focus zal Paradigit zich nóg krachtiger kunnen profileren in de markt en verwacht ze haar doelgroep nog beter te kunnen bedienen.

De Paradigit groep heeft de transitie van offline naar online vijf jaar geleden ingezet na het faillissement van haar toenmalige winkelbedrijf. Destijds is ervoor gekozen om vier winkels open te houden om zo lokaal haar klanten optimaal te kunnen bedienen. Inmiddels hebben ook deze klanten online hun weg weten te vinden en biedt Paradigit online dezelfde service en mate van dienstverlening aan die klanten gewend zijn. Door deze focus heeft de groep, middels meerdere online formules, haar positie in de markt van consumenten, onderwijs en zakelijke IT-gerelateerde middelen weten te versterken. De sluiting van de vier overgebleven winkels is een logische stap in de verdere optimalisatie van deze online strategie.

De beëindiging van de winkelactiviteiten betekent geen ontslag voor het winkelpersoneel. Aan alle betrokken medewerkers wordt binnen het concern een passende functie geboden.


Paradigit legt focus volledig online!


Per 1 maart 2021 gaan onze winkels sluiten.

Ondanks dat u onze winkels niet meer kunt bezoeken, kunt u wel online bij ons terecht.
Op www.paradigit.nl bieden wij onze technische kennis, expertise en advies en staan onze medewerkers klaar om u te helpen.

Reparaties
U kunt nog steeds bij ons terecht voor reparaties en retouren. Heeft u een vraag over een reparatie of retour? Wij helpen u graag verder en bieden u online hulp bij reparaties zoals u van ons gewend bent. Kijk hier voor meer informatie.

Garantie
Heeft u een aankoop gedaan in een van onze winkels en wilt u gebruik maken van de garantie? Ook dan bieden wij u online de service die u van ons gewend bent. Kijk hier voor meer informatie over de garantie.

Cadeaubonnen
Heeft u nog een cadeaubon voor een van onze winkels? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u de cadeaubon alsnog kunt gebruiken bij het plaatsen van een online bestelling.

Service
Wilt u graag advies bij een aankoop van een laptop, desktop of andere apparatuur? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Namens Paradigit willen wij u bedanken voor de relatie die wij met u hebben opgebouwd in onze winkel. Wij kijken er naar uit om dit ook online met u voort te kunnen zetten.