Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

De specialist, legt het uit!

Paradigit Tips

Windows 10 CHECK-IN

software
windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin uw favoriete features van Windows 7 en 8 samenkomen. Op een vertrouwde, persoonlijke en veilige manier. Op al uw apparaten. En het mooie is: Windows 10 is tijdelijk beschikbaar als gratis upgrade voor alle Windows 7 en Windows 8 gebruikers.

De hoogtepunten van Windows 10

Direct vertrouwd

Windows 10 voelt direct vertrouwd aan. Het combineert het beste van de Windows versies die u al kent, zoals het nieuwe startmenu en uw favoriete apps.

Persoonlijk

Bovendien heeft u in Windows 10 een persoonlijke en natuurlijk ervaring: u kunt uw apparaat (zoals uw computer of smartphone) écht persoonlijk maken. Windows herkent u en past de omgeving hierop aan.

Op al uw apparaten

Windows 10 werkt zó dat u altijd het prettigst werkt. Of u nu met uw telefoon, tablet of computer werkt.

Blijf productief

Door snel te starten, een goed overzicht en handige apps blijft u op de hoogte én krijgt u dingen gedaan. Met de nieuwe browser Edge wordt surfen over het web een compleet nieuwe ervaring.

Komt u er even niet uit?

We staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij een Windows 10 Check-In. Stel uw vraag in ons Helpcenter of ga naar het dichtstbijzijnde Check-In point. Bij iedere Paradigit vindt u een Windows 10 Check-In.

Wat is een Windows 10 Check-In? Bij een Windows 10 Check-In kunt u terecht voor al uw vragen over Windows 10. U krijgt uitleg over alle nieuwe functionaliteiten, er zijn demonstraties en u ontdekt alle ins en outs van het nieuwe Windows 10. U kunt hier zelf ervaren dat overstappen heel eenvoudig en veilig is. En wanneer u het toch spannend blijft vinden om zelf de overstap te doen, dan kunt u natuurlijk ook bij een Windows 10 Check-In langskomen voor de upgrade van uw apparaat.

LET OP! Wanneer u, als Paradigit klant, uw apparaat gratis door ons wilt laten updaten, maak dan thuis eerst een back-up van uw bestanden, alvorens naar de winkel te komen. We doen er vervolgens alles aan om uw computer binnen 48 uur geüpdate te hebben en weer aan u te kunnen overhandigen. U wordt vooraf in de winkel geïnformeerd over de actuele duur van de update.

Meer weten? Lees ook: Windows 10: Voorbereiden, upgraden en verkennen!

Bekijk alle tips Bekijk Windows 10