Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf € 20,-

Service en advies in onze winkels

Onderwijs

          

CampusShop.nl - Laptopdeals voor studenten
In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met Campusshop.nl gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.nl een unieke 2 jaar "Zorgeloos leren" garantie waardoor je geen dag zonder laptop hoeft.

Kijk voor meer informatie op: www.campusshop.nl

           

Skool Automatisering - Zorgeloos leren
Skool Automatisering is de onderwijsspecialist binnen de Paradigit Groep. Skool Automatisering levert het snelst groeiende automatiseringsconcept voor het onderwijs -SkoolControl- nu al aan 10% van de Nederlandse basisscholen. Door het beheer van ICT uit de school te halen en ICT in dienst van het onderwijs te stellen, maakt Skool Automatisering zorgeloos leren mogelijk. Leerlingen, leraren en ICT-coördinatoren krijgen met Skool meer ruimte voor onderwijs, doordat ze veel minder rekening hoeven te houden met de techniek. Skool Automatisering is ook zeer succesvol in de markt van interactieve leermiddelen, compleet met installatie en training.

Kijk voor meer informatie op: www.skool.nl

              

SkoolMate - De laptop speciaal voor kinderen
De SkoolMate is de eerste computer voor kinderen en biedt eindeloze mogelijkheden. Het perfecte maatje voor binnen of buiten, individueel, klassikaal of in groepjes. De SkoolMate is verkrijgbaar voor scholen via Skool Automatisering en voor ouders via de Paradigit winkels. 

Kijk voor meer informatie op: www.skoolmate.nl