Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Onderwijs

CampusShop.nl - Laptopdeals voor studenten
In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met Campusshop.nl gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.nl een unieke 2 jaar "Zorgeloos leren" garantie waardoor je geen dag zonder laptop hoeft.

Kijk voor meer informatie op: www.campusshop.nl

Skool.nl

ICT heeft een belangrijke plek gekregen in het onderwijs en biedt de mogelijkheid om steeds weer vernieuwend te kunnen zijn. De juiste inzet van ICT-middelen vraagt echter om creativiteit en flexibiliteit. ICT moet 'zorgeloos' zijn en vooral geen beperkende factor. Omdat keuzevrijheid voor Skool belangrijk is, kies je alleen wat je daadwerkelijk nodig zal hebben voor jouw school. Hiermee betaal je alleen voor de dingen die je gebruikt en behoud je de grip op jouw kosten. Skool helpt met betaalbare totaaloplossingen. Een van die oplossingen voor Primair onderwijs is de digitale leer- en werkomgeving van Skool genaamd Miloo.

Miloo is de digitale leer- en werkomgeving van Skool in het basisonderwijs en staat voor: Mijn Leeromgeving Online. Met Miloo wordt gepersonaliseerd leren nog makkelijker en krijgt men toegang tot de eigen bestanden op een vereenvoudigde manier. Met Miloo komt voor de leerkracht en leerling alles samen. Miloo is standaard inclusief koppeling met Entree, Basispoort, Readspeaker, kindvriendelijke zoekmachine, App builder en koppeling naar de Apple App Store. Miloo is op elk device met een internetverbinding te gebruiken.

Kijk voor meer informatie op: www.skool.nl