Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Ondersteun uw gezondheid met technologie

Smart Health

Welke producten passen bij mij?

gezondheid

Welke producten passen bij mij?

Ik wil wat meer bewegen 

Ik wil wat meer bewegenEen flinke wandeling of een uurtje naar de sportschool zit er wel in af en toe. Maar u zou graag wat meer aan beweging doen of wat willen afvallen. Een activity tracker die u waarschuwt als u te lang stil zit en u beloont wanneer u uw bewegingsdoel behaalt, kan u daarbij helpen. Monitor en verbeter uw slaapcyclus met een sleep tracker. En met een smart weegschaal kunt u precies bijhouden wat het effect is op de samenstelling van uw lichaam. Met een app houdt u via uw smartphone of tablet zicht op uw vooruitgang en wordt u uitgedaagd om het beste uit uzelf te halen. En wilt u uw drukke sociale leven combineren met het in de gaten houden van uw gezondheid dan is een smartwatch ideaal voor u.         

Ik moet op mijn gezondheid letten

Ik moet op mijn gezondheid lettenVoor u is beweging belangrijk om gezond te zijn en te blijven. Misschien heeft u een medische reden om meer aan beweging te doen? Een activity tracker die samen te gebruiken is met een hartslagmeter kan u ondersteunen. Monitor en verbeter uw slaapcyclus met een sleep tracker. Volg uw bloeddruk met een draadloze bloeddrukmeter en uw bloedsuikers met een glucosemeter of krijg inzicht in het zuurstofgehalte in uw bloed dankzij een oximeter voor thuis. Misschien bent u op zoek naar een smart weegschaal, zodat u kunt controleren of u een gezond BMI heeft. Via uw smartphone of computer kunt u uw vooruitgang in de gaten houden en delen met uw zorgverleners. En bent u al bekend met onze GoLivePhones? Ze hebben slimme functies die uw zelfredzaamheid vergroten en u een gerust gevoel geven, waar u ook naartoe gaat.        

Ik ben een fanatieke sporter

Ik ben een fanatieke sporterU sport graag en veel en bent in goede vorm. U zoekt een activity tracker of sporthorloge die bij uw ritme past. Eentje die een lange batterijduur heeft, waterdicht is en eventueel samenwerkt met andere sportapps die u nu al gebruikt. U houdt graag zicht op uw hartslag en een beeldscherm op uw activity tracker is een pré om ook tijdens het sporten uw metingen in de gaten te houden. Met een smart weegschaal kunt u nauwkeurig uw lichaamsvet, vocht, spier- en botmassa monitoren. Goed uitrusten is essentieel wanneer u veel sport. Met een sleep tracker kunt u uw slaapcyclus eenvoudig monitoren en verbeteren. De Smart Health producten werken met een app waarmee u via uw smartphone of tablet zicht houdt op uw prestaties en de competitie aan kunt gaan met anderen. En vindt u het prettig om ook uw email, inkomende telefoongesprekken en agenda op een beeldscherm op uw pols te zien? Dan is een smartwatch ideaal voor u.