Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Neem de controle over uw digitale thuis.

Smart Home

Alles onder controle via uw smartphone of tablet

veilig wonen

Smart Home of domotica is een ander woord voor  huisautomatisering. Het draait hierbij om de integratie van technologie in en  buiten het huis. Zo heeft u altijd en overal digitale controle over uw huis. Het basissysteem van HomeWizard is  een innovatief apparaat waarop u uw bestaande draadloze apparatuur op kan  aansluiten. Maakte u al gebruik van bijvoorbeeld KlikAanKlikUit, Foscam  camera's of Somfy rolluiken? Dan zijn deze in één keer te automatiseren door  aanschaf van een HomeWizard. Vervolgens kunt u uw Smart Home eenvoudig besturen  vanuit een app op uw smartphone of tablet. En met de HomeWizard Online dienst  is de app op uw smartphone, tablet en computer altijd en overal te gebruiken.

Wat kunt u allemaal met deze app?     

 • Uw  verlichting automatiseren
  Zo kunt u al uw lampen bedienen, timers instellen, lampen groeperen,  aanwezigheid simuleren als inbraakpreventie en nog veel meer.
 • Altijd op  de hoogte zijn van alles in en om uw huis
  U kunt een push notificatie ontvangen wanneer de deurbel gaat (ook als u  niet thuis bent) en zien wie er voor de deur staat (met behulp van een IP-camera). Ook kunt u een  bericht ontvangen wanneer er activiteit wordt gedetecteerd door  magneetcontacten, bewegingssensoren of rookmelders.
 • Inzicht  krijgen in het energieverbruik
  Monitor wat u precies heeft gebruikt aan elektriciteit en gas en wat uw  zonnepanelen terugleveren. Uw dag-, week-, maand- en jaaroverzicht worden duidelijk  weergegeven in grafieken
 • De verwarming instellen voordat u thuiskomt
  Vanuit de app kunt u snel de temperatuur aanpassen als u eens wat eerder  of later thuis bent dan verwacht. Prettig en zuinig!
 • Zonneschermen  bedienen
  U  kunt Somfy zonneschermen bedienen, groeperen, timers en zonnestanden gebruiken  en schakelen op basis van sensoren, zoals een magneetcontact, wind- of  thermometer.

Meer weten? Lees ook: Signalering en beveiliging van uw huis

Bekijk alle tips Bekijk alle basissystemen